Tuesday, February 8, 2011

another before and after

The living room before I got my hands on it was filled with old blue draperies and lots of built in cabinetry that was meant for an antiquated TV. With today's flatscreen televisions and wireless connectivity capabilities there isn't as much of a need for wall to wall cabinetry. In fact this cabinetry is limiting when looking to select a new entertainment center. The idea was to give the living room a sleek and clean feeling. Modern upgrades to the entertainment center, new doors and windows, and new wood flooring was the first step. Getting rid of the distracting skylight that didn't provide any purposeful light helped update the shape of the room, while adding wood beams help bring the ceiling down for a warmer, cozy feeling.
Before:














After:
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...